top of page
Screen-Shot-2017-11-23-at-09.51.53.png
Screenshot 2021-11-29 at 01.22.17.png

Behandlingar

Genom att erbjuda branschledande, revolutionerande skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken kommer vi att överträffa dina förväntningar. Behandlingarna är helt anpassade efter dina unika behov och säkerställer bästa möjliga resultatet.

 

1f0828c76217f7db12ed914acb7b8d89.jpg
Screenshot 2021-11-29 at 01.04.11.png

Fillers

Injektioner med fillers har idag ersatt mycket av implantatkirurgi i ansiktet. Med hjälp av fillers kan du forma, skapa volym och symmetri i ansiktet. Fillers behandlar ålderstecken så som mörka ringar under ögonen (tear trough), ledsna mungipor och hamsterpåsar. Även näsans form kan förbättras och skapar en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts det behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

Roll Shaper

En avkopplande behandling på antingen 45 eller 60 min.

Förbättrar blodcirkulation och immunförsvar, ger bättre hår/nagel och hudkvalitet. Hjälper att minska, ta bort celluliter, stress och ångest. Driver ut onödig vätska i kroppen och du känner mindre svullnad i ben och fötter.

a37862e7aabad0b3993646fe0ff48a40_edited.
image.jpg

Botulinum Toxin (Botox)
 

Botulinum toxin är ett muskelavslappnande ämne som injekteras med en mycket tunnål i den underliggande mimisk muskulaturen och är en av världens vanligaste medicinska estetisk behandling mot rynkor och fina linjer. Resultat är att linjer och rynkor som skapats på grund av ansiktets rörelser, ålder mm, blir mindre synliga och i de flesta fall försvinner de helt. Behandlingen är smärtfri och resultatet syns efter ett par dagar och håller upp till 6 månader.

 

Laser hårborttagning

Elysion tillhör den senaste generationen av diodlaser, tillverkad i Barcelona av Cocoon Medical som blivit en tillverkare som satt sig i respekt på hela världsmarknaden med sina extremt kraftfulla maskiner. Elysion är en arbetsplattform som arbetar med olika våglängder, vilket ger mångsidighet. Elysions kraftfull handenhet med våglängd 810nm fungerar väl på alla hud och hårtyper. 

234eea8acc029b9ce20b6535d9267541.jpg
82cd2b5573f15283fdb16a056cca8f89.jpg

PRP hud (Vampyr behandling)

PRP är en naturlig och effektiv skönhetsbehandling som ger resultat av en mer ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. En naturlig hudföryngring! PRP är en injektionsbehandling som utförs med ditt egna blod. I blodet finns trombocyter och i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxtfaktorer för kroppens celler och vävnader.

PRP hår

Lider du av livlöst och tunt hår? Lösningen på problemet finns I din egen kropp. PRP-metoden för hår bromsar håravfall och stimulerar tillväxt. Historiskt sett är PRP ingen ny behandling på marknaden, utan den har funnits sedan långt tillbaka i tiden och tillämpats inom kirurgi och idrottsmedicin.

cc6c81788987a9ca13c572dec93d062f.jpg
microneedling_orig.jpg

BB-Glow

Tänk dig att vakna upp varje morgon med en jämn och vacker hy, utan att behöva lyfta ett finger! Med BB Glow får du en vacker och jämn hudton med lyster. Stayve BB Glow är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för ett hälsosamt och strålande utseende. 

 

Microneedling

Microneedling Dermapen är en avancerad och fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En Dermapen-behandling går till så att tolv sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden.

Skin booster

Anti-age med Filorga skin booster. Med Skinbooster kan man ta ”en paus” i hudens åldrande. Huden innehåller hyaluronsyra, en naturlig sockerart som har stor förmåga att binda vatten och detta ger huden volym och elasticitet.

Body Shaper 

Body Shape maskin är ett fantastiskt 30 - 45min träningspass som ger dig tillgång till ett komplett kropps förbättrings komplex: ett löpband med infraröda lampor, vakuum, kollagen och aroma - färgterapi. Denna unika kombinationen skapar möjligheten till minskning av celluliter, viktnedgång samt förbättrad kondition. Ökar effekterna av fysisk aktivitet och är dubbelt så effektivt än vanlig träning. Detta resulterar i att uppnå önskade resultat på kortare tid.

Screenshot 2021-11-29 at 01.37.17.png
2379ccd9334c74ce6ba2234f7bc54ab3.jpg

Pressoterapi

Pressoterapi är en fysisk behandling bestående av en neumatic dränering av ödem för att minska vätskeansamling, förbättra blodcirkulationen, utsöndra toxiner och minska omkrets. Pressoterapi främjar blodcirkulationen och lymfacirkulation samt hjälper att patientens ben eller arm med olika ödem problem.  Återhämtas genom att stimulera den muskulösa organisationen med upprepade sammandragning-expansion som pumpar och tömmer luft gradvis i kammare från den distala till den proximala kroppen.

Mezotix

Behandlingen öppnar upp kanaler rakt igenom hudens skyddande hudlager och underlättar för huden att absorbera ämnen med både låg och hög molekylvikt vilket är helt omöjligt med de andra flesta metoder. Med denna patenterade metod skapar man en djup kanal utan koagulering till skillnad från micro-needling och fraktionerad laser.

Screenshot 2021-11-29 at 01.48.12.png

Hyperpigmentering​

Hyperpigmentering (som fläckarna kallas) kan ha olika bakomliggande orsaker. De flesta pigmentförändringarna beror på en ökning av melanin i kroppen samt oförsiktigt solande. 

Silky Lash Lift & Brow Lift
bottom of page