top of page

PRP hår

Lider du av livlöst och tunt hår? Lösningen på problemet finns I din egen kropp. PRP-metoden för hår bromsar håravfall och stimulerar tillväxt. Historiskt sett är PRP är ingen ny behandling på marknaden, utan den har funnits sedan långt tillbaka tillämpats inom kirurgi och idrottsmedicin. 

Behandlingen har på senare tid börjat användas mer i estetiska syften, som att förbättra hår och hud. Man använder sitt eget blod och tar själva plasman ur blodet och injicerar det i hårbotten och på så sätt stimulerar man hårväxt. Eftersom detta är från rötterna så är just därför som det kommer ta lite tid innan man ser resultat men man bygger tjockare hår från roten liksom som sedan kommer växa som vanligt och bli långt. Behandlingen är 100 % naturlig och riskfri då endast kroppsegna ämnen används vilket vi tycker är så bra och häftigt.PRP ger en förnyande effekt av hårsäcken, ökar blodtillförseln och förbättrar hårsäckens celltillväxt vilket resulterar i starkare, tätare och finare hår.

Genom att ha testat och utvärderat samtliga tillverkare i Europa och USA av klinisk utrustning för PRP-framställning kan vi garantera att de hjälpmedel och metoder vi använder oss av håller högsta vetenskapliga och tekniska kvalitet.

Att tänka på innan behandling

Att tänka på efter behandling 

Hur många behandlingar krävs det?

När ser jag resultat?

7edf7bd31938d088fc5e9477cc8c7d19.jpg

Att tänka på innan behandling

  • Undvik Omega-3

  • Ta inte en Ipren

  • Drick vatten

  • Unvik alkohol 24 timmar innan behandling

  • Håret ska vara ny tvättat

PRP hår: Text

Att tänka på efter behandling

  • Undvik att utsätta dig för något ansträngande som kan leda till svättningar. 

  • håll området rent

  • Sov på nytvättad örngott

PRP hår: Text

Hur många behandlingar krävs det?

Vi brukar rekommendera 3-5 behandlingar för att på bästa sätt aktivera de positiva processer i kroppen som PRP ger upphov till. Exakt hur många behandlingar som krävs beror på ditt utgångsläge vilket vi diskuterar under konsultationen.

PRP hår: Text

När kan jag se resultat?

Resultatet är väldigt individuellt oftast kan man se tydliga skillnader efter redan två behandlingar. Varje behandling är med sex månaders förbättringstid och det fullständiga resultatet kan bedömmas 6 månader efter den sista behandlingen.

PRP hår: Text
bottom of page